Przepis na karnawałowy drink
sobota, 15 lutego 2014 22:54
PDF Drukuj Email

Rozsmakuj się egzotycznym drinkiem o iście karaibskim smaku. Ten przepyszny i słodki napój na bazie ananasa, kokosu i rumu jest bardzo lubiany szczególnie przez kobiety.

Przepis na karnawałowy drink

Oprócz rozkosznego smaku koktajl także pięknie wygląda. Podawany w atrakcyjnym szkle i bursztynowym mieszadełkiem Kandisstick tworzy nieodpartą pokusę.

Składniki drinka:
• 40g Cukru trzcinowego DIAMANT Dry Demerara
• 250g mleka kokosowego
• 150g jasnego rumu
• 200g świeżego ananasa
• 100g kostek lodu

Dekoracja:
Kandisstick DIAMANT bursztynowy
• 4 kawałki ananasa

Wykonanie przepisu:
Cukier trzcinowy, mleko kokosowe, rum, ananas i kostki lodu umieścić w stacjonarnym blendrze lub robocie kuchennym. Miksować przez około 1 minutę, do momentu powstania jednolitej masy. Przelać do czterech wysokich szklanek. Można udekorować kawałkami ananasa. Podawać z Kandisstickami DIAMANT do dekoracji i możliwości indywidualnego dosłodzenia drinków.

Więcej na: www.diamant.pl i www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

...

Share
 

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

POLECANE ARTYKUŁY

Trzecie oko - czyli czary mary w makijażu

Pielęgnacja skóry w wielkim mieście

Obalamy mity o stosowaniu witaminy C latem!

Shimmer do ust – idealny na każdą okazję

NOWOŚCI KOSMETYCZNE

Wysokie stężenie składników aktywnych w nowej linii Lirene LAB Therapy

Laura Conti BOTANICAL Lip Balm Vegan linia wegańskich balsamów do ust

DERMIKA AGE & SPOT INTELLIGENCE

Ukojenie i regeneracja na podrażnioną słońcem skórę

KATALOG KOSMETYKÓW

Pharmaceris S Krem o szerokopasmowej ochronie SPF 50+

Uriage Aktywnie nawilżająca maseczka na noc

Nail Tek Protection Plus III ochronna odżywka do pielęgnacji paznokci suchych lub kruchych