Przepis na karnawałowy drink
sobota, 15 lutego 2014 22:54
PDF Drukuj Email

Rozsmakuj się egzotycznym drinkiem o iście karaibskim smaku. Ten przepyszny i słodki napój na bazie ananasa, kokosu i rumu jest bardzo lubiany szczególnie przez kobiety.

Przepis na karnawałowy drink

Oprócz rozkosznego smaku koktajl także pięknie wygląda. Podawany w atrakcyjnym szkle i bursztynowym mieszadełkiem Kandisstick tworzy nieodpartą pokusę.

Składniki drinka:
• 40g Cukru trzcinowego DIAMANT Dry Demerara
• 250g mleka kokosowego
• 150g jasnego rumu
• 200g świeżego ananasa
• 100g kostek lodu

Dekoracja:
Kandisstick DIAMANT bursztynowy
• 4 kawałki ananasa

Wykonanie przepisu:
Cukier trzcinowy, mleko kokosowe, rum, ananas i kostki lodu umieścić w stacjonarnym blendrze lub robocie kuchennym. Miksować przez około 1 minutę, do momentu powstania jednolitej masy. Przelać do czterech wysokich szklanek. Można udekorować kawałkami ananasa. Podawać z Kandisstickami DIAMANT do dekoracji i możliwości indywidualnego dosłodzenia drinków.

Więcej na: www.diamant.pl i www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

...

Share
 

Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

POLECANE ARTYKUŁY

Dla babci - diamentowe odmłodzenie skóry

Małe kroki do zdrowego stylu życia

Zimowa pielęgnacja dłoni DIY

Naturalne rozwiązanie problemów skórnych u dzieci

NOWOŚCI KOSMETYCZNE

Skóra w mistrzowskiej formie dzięki fito-taurynie

Dojrzała skóra szyi, dekoltu i biustu z Iwostin Estetic Lifting w kremie

Jak dobrać perfumy

Kryjące dermofluidy przeciwzmarszczkowe dla cery wrażliwej

KATALOG KOSMETYKÓW

Dr Irena Eris PROSYSTEM HOME CARE 545 DEEP SKIN FILLER

Buña Krem do rąk

Nail Tek Protection Plus III ochronna odżywka do pielęgnacji paznokci suchych lub kruchych